Werkwijze

Hieronder vindt u onze werkwijze in een overzichtelijk stappenplan:

 

Offerte aanvragen voor uw website

1. Offerte aanvragen voor uw website

Als u een website door ons wilt laten ontwikkelen dan kunt u uw eisen en wensen bij aan ons voordragen en dan maken wij daar een passende offerte van. Voor iedere website word een aparte offerte gemaakt, dit is omdat elke website weer anders is. In deze offerte worden alle functionaliteiten en afspraken van de website opgenomen.

 

Als u akkoord gaat met de offerte zullen we de ontwikkeling in gang zetten.

Ontwikkeling van uw website

2. De ontwikkeling van de website
Nadat de offerte is goedgekeurd door u beginnen we met de ontwikkeling. Als u ervoor heeft gekozen dat wij het design van de website maken is dat onze eerste stap. We beginnen dan met het ontwerpen en als het ontwerp klaar is zal hij aan u worden gepresenteerd. Als u akkoord gaat met het ontwerp kunnen we verder met de ontwikkeling van de website.

 

We gaan het CMS koppelen aan het design, en we zorgen ervoor dat alle modules worden geïmplementeerd die opgenomen zijn in de offerte.

Afronding, nazorg en support

3. Afronding, nazorg en support
Als alle functionaliteiten aan de website zijn toegevoegd gaan we de website testen. We streven ernaar om alle fouten opgelost te hebben voordat de website gepubliceerd wordt. Mocht er na de publicatie toch een fout ontstaan die binnen de scope van de offerte valt zullen wij deze kosteloos oplossen.

 

U kunt ervoor kiezen om een "optimalisatie-pakket" bij ons aan te schaffen. Dit houdt in dat wij elk half jaar het CMS voor u updaten en uw website nakijken op fouten, en optimaliseren waar mogelijk. Op het moment dat u dit pakket niet aanschaft kan het zijn dat uw website na verloop van tijd minder goed vindbaar word in zoekmachines of traagheid vertoond.