Diensten

Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Bij TwoMedia kunt u terecht voor website development. Dit houd in dat wij voor u een volledig werkend website bouwen, met een geheel CMS erachter, dat naar wens door ons kan worden aangepast. Dus u vind ook alleen de functies die u nodig heeft om het allemaal overzichtelijk te houden.

Website design

Website design

Wij maken voor u unieke en indrukwekkende designs op maat. De ontwerpen zijn overzichtelijk en de navigatie is altijd duidelijk. Wij staan overal voor open en houden regelmatig contact over de voortgang. Wij leggen uit hoe een ontwerp tot stand is gekomen en wat de gedachtegang erachter is.

Logo & Huisstijl ontwerp

Logo & Huisstijl ontwerp

Indien u pas net voor uzelf bent begonnen, of aan vernieuwing toe bent, bent u bij ons aan het goede adres. Wij ontwerpen voor u een persoonlijk logo met een bijbehorende huisstijl. Alles wordt zodanig aangeleverd dat het alleen nog maar naar een (eventuele) drukker gestuurd hoeft te worden.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw website zo goed mogelijk scoort in google en soortgelijke zoekmachines, waardoor u dus meer bezoekers op uw pagina krijgt. Wilt u een offerte of meer informatie, neem dan contact met ons op via de contact pagina.